Sangam idrettslag arrangerer både fotball og cricket turnering i dag og søndag, den 15. august på Rommensletta i bydel Stovner.

Posted by: admin Category: News, Sports, Upcoming Event Comments: 0

Sangam idrettslag arrangerer både fotball og cricket turnering i dag og søndag, den 15. august på Rommensletta i bydel Stovner.

Sangam idrettslag https://sangamil.no/ arrangerer både fotball og cricket turnering i dag og søndag, den 15. august på Rommensletta i bydel Stovner. Sangam idrettslag har sitt utsprang fra Norway Tamil Sangam og holder regelmessige aktiviteter for alle aldersgrupper. Vi har medlemmer fra både første, andre og tredje generasjons norsk-tamilere og øvrige minoritetssamfunn i Oslo og resten av landet. Tamil Sangam ble stiftet i 1979 og feiret 40 års jubileum i 2019, og er dermed en av landets eldste organisasjon. Organisasjonen er en stor aktør i minoritetssamfunnet Groruddalen, Lørenskog og Lillestrøm. Vi bidrar sterkt innenfor kultur og idrett. Mesteparten av aktiviteter og prosjekter vi har, er rettet mot barn og ungdom. Det er over 1000 barn og ungdom som engasjerer seg i kultur og sport som drives av Tamil Sangam sine aktiviteter. Idretten bygger identitet og skaper samhold. Det er en viktig arena som fører til inkludering og integrering i vårt samfunn.   Vi fra sangam idrettslag har stor glede av å invitere dere til turneringen kommende søndag.   Vi oppfordrer alle som skal delta på arrangementet overholde de kravene som følger av covid-19-forskriften. Vi har et felles ansvar for å holde kontroll på smittespredningen. Hold 1 meters avstand. Hold hendene rene. Hold deg hjemme hvis du er syk.

Share this post