OMKARA – MUSIKKSHOW

Posted by: admin Category: Cultural, News Comments: 0

OMKARA – MUSIKKSHOW

OMKARA – MUSIKKSHOW

Dette er en fusjon med indisk og vestlig musikk. Artistene er Veena : Raghunat Manet, Indisk slag instrument Miruthangam: Murugan Rajamanickam (India) , Gittar: Eirik Ørevik Aadland, Tromme : Jonas Eide Hollund , Bassgittar : Åsmund R. Sæbøe.

Ragunath Manet er en verdenskjent indisk artist som er kjent for å spille instrumentet veenai, et indisk klimpreinstrument. Han har vært verden rundt og spilt egne show, ikke minst fremført i Parisoperaen og flere festivaler i flere land. Han har i tillegg spilt med mange vestlige kjente artister som jazz-musikeren Archi Shepp og den amerikanske danseren Carolyn Carlson. Manet har også vært gjestespiller for private eventer for Cariter, Louis Vuitton, Hermés, Chanel og andre ikoniske klesmerker.

Glutton er et norsk band som kombinerer velskrevne tekster og høyt musikalsk nivå i atmosfæriske, utforskende og rikholdige musikkstykker. Medlemmene har ulike musikalske bakgrunner, og har utviklet et særpreget og solid uttrykk med inspirasjon fra et vidt spekter av stiler. Glutton har gitt ut albumene “Parts of Animals” og “Outliers” med egen musikk. Deres tredje album “Eating Music” kommer på Apollon Records våren 2019.

Konserten starter kl 19.00 og avslutter kl 21.00.

Billett: Gratis!!

Et innslag fra Raghunat Manet:
https://www.youtube.com/watch?v=Q9gk1fVVDz0

Reserver din billett på www.rommenscene.no

Share this post